terhaven

De ligging

Aangenaam wonen op een steenworp van het stadscentrum

terhaven bevindt zich in de duurzame en opkomende Cadixwijk op het Eilandje, net ten noorden van het bruisende centrum van Antwerpen.

Deze unieke woonwijk in volle ontwikkeling biedt u een aangename balans tussen een gevarieerd woonaanbod en tal van faciliteiten. Zo kan u zorgeloos genieten van uw nieuwe woonst op deze unieke locatie.

Het Schengenplein als fijne buur(t)

terhaven is gelegen aan het autovrije Schengenplein. Naast rustgevend groen en aangename zitelementen omvat dit wijkplein ook een ruime speeltuin, een open plein met een publieke luifel én een prachtig houten ponton waar u kunt genieten van een heerlijk rustgevend zicht over het water. Kiezen voor terhaven, is kiezen voor een instant vakantiegevoel vanuit het comfort van uw eigen woning.

Alles dichtbij

Verbonden met het centrum

Dankzij de tramhalte op 50 meter van terhaven staat u in amper 10 minuten aan het grote busstation op de Franklin Rooseveltplaats en op 15 minuten aan het Centraal Station. Met de fiets of step bereikt u in minder dan 10 minuten de Grote Markt, de Franklin Rooseveltplaats, het Centraal Station en de Meir.

terhaven
terhaven
terhaven interieur
terhaven
terhaven
terhaven

Industrieterrein Kolmen 1107, 3570 Alken
Meer weten over terhaven? Contacteer ons

BE 0421 519 933

 

Privacyverklaring  I  Cookiebeleid