terhaven

Het gebouw

Gezellige en kindvriendelijke oase

terhaven bestaat uit vier hoektorens van zeven lagen die via een sokkel met elkaar zijn verbonden en zo samen een speelse en beschermende schil vormen rondom de collectieve binnentuin.

terhaven

Een veilige en gezonde speelruimte

Dankzij de lagere gebouwdelen aan de west- en zuidzijde bereikt het daglicht maximaal deze gezellige oase waar bijzondere aandacht werd besteed aan akoestiek en een veilige en gezonde speelruimte voor kinderen.

Daarbovenop heeft u als bewoner toegang tot een ruim en zonovergoten dakterras. Deze extra gemeenschappelijke buitenruimte is dé ideale plek om als (groot)ouder even helemaal tot rust te komen.

terhaven interieur

Zoals u het verlangt

terhaven combineert een hoogkwalitatieve afwerking met duurzame troeven die u volgens uw eigen smaak en noden kunt personaliseren.

Afwerking naar uw eigen wensen

In de verkoopprijs van ieder appartement is een budget voorzien voor de keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren. Hiermee kunt u zelf kiezen hoe u uw appartement wil afwerken en personaliseren.

Duurzaam en voordelig

Ieder appartement is aangesloten op een efficiënte gemeenschappelijke warmtepomp, in combinatie met vloerverwarming en koeling. U kunt zelf beslissen hoe energiezuinig uw appartement wordt en hoe groot uw fiscaal voordeel zal zijn. Bij E30 geniet u de eerste vijf jaar alvast van 50% korting op uw onroerende voorheffing.

terhaven interieur

Uitgekiend comfort

terhaven charmeert door zijn

multifunctionele leefruimtes
extra slaapkamers en hoogslapers
grotere liften voor kinderwagens
extra veel speelruimte
én zelfs een glijbaan in de centrale binnentuin
terhaven

terhaven

Ontworpen voor elke levensstijl

Een veilige en vrolijke thuishaven

terhaven gebouw

Industrieterrein Kolmen 1107, 3570 Alken
Meer weten over terhaven? Contacteer ons

BE 0421 519 933

 

Privacyverklaring  I  Cookiebeleid