terhaven

Het gebouw

Thuiskomen in een gezellige oase

terhaven bestaat uit vier hoektorens van zeven verdiepingen die via een sokkel met elkaar zijn verbonden en zo samen een beschermende schil vormen rondom de collectieve binnentuin. Hier ontsnapt u aan het bruisende stadsleven terwijl u er middenin zit.

terhaven

Alles om te genieten van het buitenleven

De lagere gebouwdelen aan de west- en zuidzijde zorgen ervoor dat het daglicht de binnentuin maximaal kan bereiken. Bijzondere aandacht voor akoestiek en een doordachte groenaanleg maken dit de uitgelezen plek om volop te genieten.

Daarbovenop heeft u als bewoner toegang tot een ruim en zonovergoten dakterras. Deze extra gemeenschappelijke buitenruimte is dé ideale plek om als bewoner even helemaal tot rust te komen

terhaven interieur

Zoals u het verlangt

terhaven combineert een hoogkwalitatieve afwerking met duurzame troeven die u volgens uw eigen smaak en noden kunt personaliseren.

Afwerking naar uw eigen wensen

In de verkoopprijs van ieder appartement is een budget voorzien voor de keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren. Hiermee kunt u zelf kiezen hoe u uw appartement wil afwerken en personaliseren.

Duurzaam en voordelig

Ieder appartement is aangesloten op een efficiënte gemeenschappelijke warmtepomp, in combinatie met vloerverwarming en koeling. U kunt zelf beslissen hoe energiezuinig uw appartement wordt en hoe groot uw fiscaal voordeel zal zijn. Bij E20 geniet u de eerste vijf jaar alvast van 50% korting op uw onroerende voorheffing.

terhaven interieur

Uitgekiend comfort

terhaven charmeert door zijn

multifunctionele leefruimtes die u de nodige vrijheid geven
extra slaapkamers voor net wat meer mogelijkheden
grotere liften voor een verhoogd comfort
ruime terrassen waar u maximaal kan genieten
een binnentuin waar u helemaal tot rust komt
terhaven

terhaven

Ontworpen voor elke levensstijl

Een veilige en vrolijke thuishaven

terhaven gebouw

Industrieterrein Kolmen 1107, 3570 Alken
Meer weten over terhaven? Contacteer ons

BE 0421 519 933

 

Privacyverklaring  I  Cookiebeleid