terhaven

Wonen zoals je bent op toplocatie in Antwerpen

Welkom in terhaven! 

Met fierheid stellen we u voor aan dit unieke project, pal aan het water en het vernieuwde Schengenplein.

terhaven biedt u de ruimte om te wonen zoals u bent. Hier geniet u in alle rust van het bruisende stadsleven in het centrum van Antwerpen. Ervaar een heerlijk vakantiegevoel vanuit het comfort van uw eigen woonst!

terhaven

wonen zoals je bent

Verken het project in 3D via onderstaande tool

terhaven interieur

Appartementen met hoogstaande afwerkingsgraad

terhaven biedt een veelheid aan inventieve en stijlvolle appartementen waar u kan wonen zoals u bent. De ruime oppervlaktes, grote raampartijen en connectie met de binnentuin, zorgen ervoor dat u heerlijk comfortabel kan wonen en dat pal in het centrum van de stad.

In de hogere lagen van de vier hoektorens bevinden zich woningen die zich onderscheiden met een panoramisch zicht over de unieke omgeving. Ieder appartement beschikt over een privaat terras waar u uitkijkt op de groene binnentuin, het water of het fantastische Schengenplein.

Ontdek de veelzijdigheid van terhaven. Een instapklare studio of een 1-slaapkamerappartement begint reeds vanaf €240.000. Voor wie meer ruimte en comfort zoekt, zijn er appartementen met 2 slaapkamers beschikbaar vanaf €440.000. Verder bieden we nog meer ruimte in de 3- of 4-slaapkamerappartementen en in de stadswoningen met maar liefst 5 slaapkamers, met prijzen vanaf €500.000. Wilt u een gedetailleerde prijsaanvraag inclusief alle bijkomende kosten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende afspraak.

kwalitatieve
appartementen
.000 m2
groot
unieke
handelsruimtes
minuten wandelen
van het centrum

De ligging

terhaven ligt op een steenworp van het stadscentrum van Antwerpen.

Ontdek de unieke woonwijk

terhaven

Het gebouw

Een unieke architectuur en binnenafwerking op een absolute toplocatie!

Ontdek uw nieuwe thuis aan het water

Dethier
Quares
BULK
General Architecture

Industrieterrein Kolmen 1107, 3570 Alken
Meer weten over terhaven? Contacteer ons

BE 0421 519 933

 

Privacyverklaring  I  Cookiebeleid